Monday, January 10, 2011

:: CounTDowN ::


Salam allzz..!!hurm,pejam celik pejam celik...tinggal bape hari je lagi cik puteri nk bertukar status...lepas ni sesuai lagi ke nak gelarkan diri nie cik puteri???dah jadi puan puteri??isk, tak sesuai leee....takpe2..akan difikirkan nnt yea...bergantung pada keadaan..hikhikhik

lagi kurang lebih 10 hari la nak menjengah ke 21hb Jan 2011..perasaaan???kekadang rase cam tak de rasa..kekadang rasa cam tak pecaya...tapi yang pasti..mesti la hepi kannn...nak jugak berkongsi hidup dengan seorang jejaka yang cik puteri sayang....kalau kat umah sorang2 tue..kekadang tepikir, best nya kalau ada kawan sorang kat umah nie..mlm tadi tgk AJL pun...stress sorang2...suspen sape la yang nak menang..(debor ngalahkan peserta je kan???)hihhihiii...hari tu tgk bola pun...tak bole nk lompat2 ke...nk jerit2 ke...al maklumla sorang2...feel tak sampai...huhuhu...harap2 lepas nie, partner cik puteri bole kongsi minat yang sama la kan...jangan dia asik nak tgk bola ke chanel sport memanjang udahle...huhu..borink...silap2 mau cik puteri lari masuk lam lemari baju...hahahah...muat ke???ngehneghenegh

sabtu lepas, cik puteri dok ngemas umah je...bilik cik puteri la escpecially...sebab dah berubah rupa..heheheh..supriseeee....ngemas2 umah, then koi 3petg barula kitrg (akak, abg ipar n cousin) ke kl..mula2 ke jalan TAR jap...then ke mid valey..kat mid valey baru jumpa ngan adik cik puteri bersama aweknye...pandai dah dating sokmo skang neh...hurm, biasela kan....orang muda...erk, cik puteri dah tua ke??ngehengehengeh...

kitrg jalan2 kat mid valey then makan2 kat situ, koi 11mlm baru samapi umah..penatnye...dah samapi umah baru terasa la penatnya...huhuhu...besoknya, cik puteri sambung lagi buat keje umah...kali ni ngemas dapor n basuh baju plak...puas hati cik puteri..ngemas dapor..samapi adik cik puteri kate, mcm dapor org baru masuk umah..bayangkan la, 3 beg palstik besar sampah cik puteri kutip n buang..banyak makanan yang belom bukak, tapi dah expired..hhhuhu..sayang2...ape la cik puteri nie..mulai smlm jugak n ekceli dah lame da pun cik puteri dah tak mask kat umah tue...hehehe...banyak jugak barang dapor yang takde kat umah tue..takpela, memandangkan cik puteri pun nak cuti panjang..biarla dulu barang2 tue...nnt2 la bila betul2 nak masak, baru beli...

hurm, minggu ni je la cik puteri nk all out jumpa kawan2 area putrajaya nie..nk bagi kad jemputan..mana yang sempat je la...yang tak sempat tu, disini...cik puteri nak menjemput semua kengkawan yang mengenali diri cik puteri aka SITI SALWA binti AHMAD...untuk ke majlis perkahwinan yang akan diadakan pada 22hb Jan 2011 di Baling, Kedah...

so far..semua nya dah ready...cuma menunggu masa je untuk balik ke kg...then all out buat persiapan kat umah kg cik puteri plak...harap2 semua berjalan lancar la yea...aminnnn..huhu
hopefully kenduri cik puteri nnt tak hujan la...biar terang benderang..panas takpe....biar semua dapat hadir makan n jumpa cik puteri...heheheh...

Mungkin ini entry terakhir la kot...cik puteri...lepas nie, mungkin title puan aka mrs Hazroll...daaa