Thursday, April 23, 2009

:: wish ::



sometimes i wish i could have someone who cares bout me so much

sometimes i wish i could have someone who is willing to tell me all da truth

sometimes i wish i could have someone who can cheer my life up when i am sad

sometimes i wish there is someone to hold me tight when i am lost

sometimes i wish there will be someone who can always be with me without any people in his head

life is just a fake!



---------------------------------------------

hilangkan rasa gundahku


hilangkan rasa dukaku


hilangkanlah segalanya


ku tak ingin sakit lagi


hilangkan kekosongan



kuhilangkan keasingan


kuhilangkanlah segalanya


ku tak ingin lara lagi

Wednesday, April 22, 2009

:: T!ps ::

"Bagaimanakah caranya untuk cepat-cepat melupakan dia yang curang dengan kita? Bagaimanakah cara-caranya untuk buang bekas kekasih dari hati kita???"

Pengalaman yang anda lalui bertahun-tahun, berkasih, bercinta...sebenarnya tidak mungkin dapat kita lupakan. Susah beb!!...Namun, apa yang kita boleh lakukan ialah membuatkan pengalaman itu sudah tidak bermakna lagi. Memang susah!, tetapi boleh dilakukan! Cuma, masalahnya...sesetengah dari kita tidak mahu berubah. Nak juga yang duk menipu kat kita, nak juga pada yang buat kita sakit hati. Duk ingat juga kat yang buat kita terseksa jiwa. Bro faham, dah sayang...tapi kan dia dah tinggalkan kita, kan dia dah happy dengan kekasih barunya. Jadi biarlah dia...Apa kata anda berubah hari ini dan bertindak sekarang juga!!

"Membuka hati anda pada yang lain adalah satu cara berkesan untuk melupakan bekas kekasih. Apabila anda asyik dengan yang satu, pemandangan anda agak tersekat. Bukalah hati dan mata anda pada yang baru, nescaya anda akan cepat melupakan yang lama."

YES THAT'S RIGHT!
Cari dan kenal dengan teman baru, sahabat yang baru sekarang dan luangkan sepenuh masa bersama teman baru anda. Insyaallah, pengalaman bersama bekas kekasih anda, akan tidak bermakna lagi, dengan itu lama kelamaan, mengingati bekas kekasih seperti sudah tiada di dalam fikiran anda lagi. INGAT!...Selagi anda masih single dan tiada orang lain untuk anda fikirkan walau seseorang yang anda minat...selagi itulah anda akan terus hidup di masa lalu, mengenang segala kenangan manis bersamanya yang sebenarnya sudah tidak bererti buatnya, walau begitu bermakna bagi anda. Kan itu begitu menyedihkan...

psst: so.. cik puteri akan ada 'date' ngan sumone lepas keje hari nie...kat secret recipe lagi tau!!hahaha...

:: Sabah ::


Ahad 19/04/09

Hari ni cik puteri bangun awal..6.30 pg lagi cik puteri dah bangun..sebb nak packing bag..belum siap ape2 lagi nak ke sabah nie...bila da siap ngemas, cik Y da siapkan sarapan..sedapnye nasi goreng sardin+udang cik Y buat...kitorng sarapan then cik puteri pun bersiap2 la nak ke klia..kul 9 cik Y da antar cik puteri ke ERL station..kul 9.50 erl gerak ke klia..samapi je kat klia, kena g mas nyer opis dulu sebb nak re-ticket..asalnya flight cik puteri isnin, tapi bila dapat ofer dari Pn. Z suh cik puteri temankan dia g sabah awal skit, apalagi...peluang tak dtg selalu kann...lagipun cik puteri kalu bersedih hati nie, nak je ada luar dari putrajaya...ke mana saja yang bole cik puteri tenangkan pikiran...bila da setel hal tiket, cik puteri n Pn. Z pun check in...tunggu je la lepak sambil baca paper...tiba masa untuk berlepas..12tgh hari cik puteri terbang ke sabah....

dlm flight tu, busan nyer rasa..sib baik cik puteri da wat self check in tadi..bole la pilih seat..amik window seat la..tmpt kegemaran cik puteri..heheheh....tengok2 pemandangan...layan je sorang2...kapel kat sebelah tu asik berbisik aje...mcm baru kawin jea..tapi tak tau la kalu tak kawin lagi..sebb gaya perangai tu mcm org tengah hangat bercinta jea..hehehehe..mls cik puteri nak layan diorg..tengok awan..tengok laut...tengok pramugari tu wat keja..kejap kedepan kejap ke belakang...sibuk tul diorng nie...urm..baru nak terlelap, makanan di serve plak..cik puteri amik sate ayam ngan nasi goreng..tak sedap!!!tapi da itu je pilihan yang ada, terpaksa la jugak makan...urm...then da siap makan, cik puteri sambung lagi berangan..kahkahkaha...tak der la, itu la masa tuk cik puteri fokus apa yang cik puteri rasa selama nie...persoalan yang tak der jawapan smapi skang " kenapa dia sanggup wat aku mcm nie?"...apa salah cik puteri?..tapi mungkin ada hikmah disebalik kannn..g sabah ni pun cik puteri nak buang semua rasa yang selama nie cik puteri simpan...cik puteri nak campak dia jauh2 dari hati cik puteri...nak buang rasa tu kat laut sabah...pejam cik pejam celik, dah sampai pun KKIA...suasana sabah redup jea..mcm tau2 kedatangan cik puteri ni...angin sabah menyambut cik puteri...alhamdulillah, sampai jugak cik puteri kat bumi kota kinabalu nie...laut..laut..laut...bestnya!!!!

dari KKIA kitorg dihantar ke hotel...kitorg bermalam di Hotel Promenade..hotel ni cik puteri bole bagi 3 star je kot. sebb bilik yang mahal tapi tak cantik..n servis pun biasa2 jea..makan takla sedap sangat pun...cuma view lounge dia menghadap laut..bilik cik puteri duduk pun bole nampak laut...da lepas check in, masuk bilik..rehat jap then bersiap nak g "pasar philiphine"...apa lagi..kalu dah pompuan tu pompuan la kannn..shopping la!!!cik puteri terus dengan mision cik puteri..cari gelang!!!da jumpa yang bekenan, terus je beli..tawar menawar, bole la..dapatla harga yang murah...cik puteri beli gelang n t-shirt jea...ikan masin ke udang kering ke ikan bilis ke..semua cik puteri tak beli sebb cik puteri tak minat..heheheh...da abis membeli, cik puteri n geng jalan kaki je balik otel...penatnye tuhan je yang tau..fuhhh...da samapi otel, singgah evening coktail jap..tengah2 minum tue, ternampak ada meja outdoor lounge tue..dlm hati dah niat"besok aku nak sarapan kat luar tue jugak"..hehehe...then cik puteri balik bilik..siap2 nak kuar diner plak nnt..

thanks to staf FELCRA yang layan kitorng ngan baik skali..bawak kitorg ahli2 mesy nie , makan kat restoran terapung "Restoran nelayan"..makan kat situ bagi cik puteri tak sedap la..lauk nye seafood tapi cara masakan tu tak kena ngan selera cik puteri...ada persembahan tarian tradisi kaum2 di sabah..dalam hati rasa cam nak je ikut menari tapi pikir2..ramai yang mengenali cik puteri..so , hasrat tu terbatal la..kkehkhkeh....da lepas makan cik puteri balik tido..penat sey...

Isnin (20/04/09)

cik puteri terjaga sebb Pn. Z, mcm kelam kabut he siap2 pagi tue..dia dah kuar, ingt kan terus g meting rupenya baru g sarapan..tetiba je ada yang ting tong kat bilik cik puteri..Pn. Z baru nak amik fail g meting..lepas je dia kuar, cik puteri sambung tido balik..hehehe..bukan selalu dapat bangun lmbat kann...kepala pun pening2 lagi..then kul 8lbh da bangun la..tengokla muvie apa yang best..kul 9 cik puteri baru ke lounge tuk sarapan..tak ramai yang ada..dapat la cik puteri menunaikan hasrat cik puteri semlm..nak bekfast kat luar lounge tue..dapat menghadap laut...dapat tengok kapal terbang nak landing...flight tu lalu betul2 atas kepala cik puteri..rendah jugak la..tapi takla dekat ngan hotel tue...cik puteri enjoy je dapat tgk..heheheh...sejam jugak la cik puteri lepak kat situ...rileks je..sorang2 tak der yang ganggu...agak da panas sket, cik puteri balik bilik..sambung tgk apa yang ada kat tv tue..then busan nyer...cik puteri amik gbr gelang2 yang da dibeli tue...heheh...kul 1 Pn. Z da balik..dia ajak cik puteri cik ikut lawatan ke Projek Ternakan Ikan, FELCRA. kat Tuaran..jauh gak la nak ke situ..da samapi , kitog diberi taklimat n dia bawa untuk melihat ikan2 yang dibela..pengalaman baru bagi cik puteri berjalan atas kolam terapung tu..mecabar jugak le sebb cik puteri pakai kasut bertumit!!!




Balik dari situ, kitorg singgah minum air kelapa bakar kat gerai tepi jalan nak balik ke KK..cik puteri n Pn.Z share aje makan puding kelapa..sedap puding tue..then sambung balik perjalanan ke Pasar philipine lagi...masih tak cukup lagi nk shopping..cik puteri ngan Pn. Z jalan2 cari gelang lagi..heheheh..kali ni belikan untuk kawan2 yang kirim ngan cik puteri...da setel membeli-belah, kitrg jln kaki lagi balik ke hotel...da samapi otel, kitorg evening cocktail kat lounge..cik puteri ajak Pn.Z minum outdoor tapi dia tak nak..panas katanya?urm, takpela..layan je la...lama kitorng borak2 kat situ...kul 7 baru balik bilik sebb nak siap2 g diner...
mlm tu kitorg diner kat Restoran Rahayu kat Tanjung Aru..restrn tu betul2 dekat ngan laut..dengar bunyi ombak menghempas pantai..cik puteri nak je pegi kat pantai tu tapi ada insan yang melarang..huhuuh...tak dapat la nak tengok laut diwaktu mlm...makanan mlm tu ok sket dari yang mlm lepas..walau simple tapi kena ngan selera cik puteri...tapi ntah kenapa tetiba kenyang je rasa..cik puteri tak abiskan pun nasi tue...just makan lauk ikan ngan sayur..sedapp....

asik dok bersembang,kena la balik otel..da lewat tapi jam masih awal..oyela kat sana kan malam awal...dah samapi otel kitorng bertiga sambung borak2..cik puteri, Pn. Z, n kak S...kitorg kalu dah sembang mmg tak ingat dunia..samapi kul 12 kitrg borak..topic mestila hangat...at last cik puteri dpat apa yang dihajatkan..niat cik puteri nak clearkan apa yang terbuku n menyemak kat pikiran cik puteri terlaksana sudah..mlm tu kitrg bertiga membicarakan ttg masalah cik puteri..lega rasa di hati bila dah tau hal yang sebenar...ada insan yang cik puteri perlu mintak maaf..Pn.A, cik puteri mintak maaf sesangat..salah paham cik puteri buat kita tak bertegur sapa selama nie..ini semua angkara si dia..mmg melampau la apa yang dia dah buat pada perasaan cik puteri nie..cik puteri doakan semuga tuhan akan balas apa yang dia dah buat..mlm tu cik puteri tak dapat tido..geram + marah pada apa yang da berlaku..baru skang cik puteri dapat tau...kul bapa cik puteri tetido pun tak tau...;-)

Selasa (21/04/09)

hari nie cik puteri dapat lagi sarapan kat outdoor lounge tue..ngan Pn.Z, Pn.S n En.R...bestnye dapat santai mcm tue..kul 7.30pg kitorg da gerak ke Pej Persekutuan Negeri Sabah..menyuarat kat sana sampai tgh hari..otw nak ke tempat meting, cik puteri sempat call daddy..."Abah, hepi besday!!"..muahks!! ptgnya kitorg pegi melawat ke MID Darau laut..kul 4lbh kitorg da kat airport...sepatutnya flight cik puteri kul 7.15pm tapi disebbkan kitorg sampai awal, tukar flight kul 5.30ptg..dpat flight airbus yang baru..dah la tak ramai penumpang...enjoys je kitorng nie...heheheh...berlari2 cik puteri kat KLIA sebab nak kejar erl kul 8.22mlm...sempat la kann tapi penatnye...cik puteri sampai umah 8.45mlm.sekian, untuk kali ini...


p/s: Untuk tatapan, gambar-gambar cik puteri kat Sabah, bole tengok kat cni..http://profiles.friendster.com/2457308

:: Serv!s ::



Sabtu yang lepas (18/04/09), kete cik puteri perlu wat check-up..so, cik puteri pun wat la appoinment ngan klinik yang berdekatan kat bangi..cari kat tenet, mcm dekat je klinik tue..rupenya salah map!!adoiai..apela diorng ni, suka2 je nak letak kat web diorg tue...bangun pagi, cik puteri mcm biasa la, msg ngan jiran bilik depan n sebelah..ini la teknologi kannn..satu umah pun still msg2 ngan housemate..nak ajak cik Y n cik Z g teman kan cik puteri pagi tue..setelah kata persetujuan dicapai, kitorng bersiap2 n betolak koi 8pg..semangat2 jugak, perut kena isi dulu..hehehe..biasa la kitorng, mamak lerrr...da siap sarapan, terus kan hajat hati nak cari bengkel tue..pusing punya pusing baru le jumpa..itupun dah 3 proton servis kitorg benti tanya tau..penat rasa cik puteri..erm,dah sampai, org pun dah ramai...terpaksa la guna skill yang lama cik puteri tak apply...bodek+manja skit ngan abg ensem kat bengkel tu, dapatla kete cik puteri siap sblm kul 11..heheheh...nak tau skill aper, belajar le sendiri yea..masa menunggu kete cik puteri tergantung kat atas tue, muka cik puteri ni, risau jea..kesian pun ada..iyela, mcm sakit sgt je keta tu kena check itu check ini...heheheh...belum naluri keibuan lagi tue..bila dah siap, turn bayar..tak banyak la yang kena rm1++ jea...okla tue kan...lepas bayar, cik puteri cuba nasib.."bang, tak der free gift ke?"...abg tu ckp, takder..F1 baru je abis..."ala, takkan takder stok2 lebih kat belakang tue..cuba check la.."..abg tu ckp"ok, tgu kat kete yea"..wow!!!cubaan cik puteri menjadi la..hahahhaha....suspen je menunggu kat lam keta..tau apa yang cik puteri dapat?..hheheheh.."jersey F1 la!!fuyyooo...cantek gaks...jersey putih..bole la..janji ada dari tak da kannn....da setel sumer tue, kitorg pun balik sebb cik Y n cik Z da tak sabar nak memasak..lauk apa yang diorg mask ek?..urm, udang masak pedas, kangkung masak belacan, ikan pekasam, n telur dadar...fuhhh..adik cik puteri makan paling banyak sekali hari tue..katanya "dah lama tak dapat makan yang mcm nie, asik2 masakan indon jea"..hahahha...

Friday, April 17, 2009

:: Mimp! ::

Semalam cik puteri lepak je dlm bilik..tak der mood nak sembang even tengok muka orang pun cik puteri tak der mood...cik puteri dah penat seharian sibuk sgt2 kat pejabat...banyak jenis keja yang cik puteri buat sampai kan sistem langsung tak sempat nak usik...:-(..

Hari nie, cik puteri tak sihat.....macm nak demam selsema jea..dok lam a-cond ni mmg seksa...adoiai....

dari kiri aishah,ujie,mira(pengantin), yatie,sue n cik puteri

masa cik puteri lepak + layan perasaan sorg2 kat lam bilik tue...cik puteri play mp3 + tgk gbr2 lama yang ada lam koleksi laptop cik puteri tue...mata cik puteri tertangkap pada satu folder gbr cik puteri ngan ex-roomate cik puteri masa belajar kat kelantan dulu..gbr tu kitorg berkumpul masa kenduri kawen salah sorang dari kitorg ber-6..punyala syok tgk gbr kawan2 nie,akibatnya cik puteri bermimpi kitorg berkumpul semuanya...bestnya!!!!hanya tuhan yang tau perasaan happy cik puteri masa jumpa diorg dlm mimpi tue...tapi diorg semua dah tengah 'pregnant'..kecuali cik puteri n yati jea...erk!!camne tue?anybody can explain to me?hehehe..mimpi je kan...itukan mainan tido....

"Tangisan dlm kerinduan"~ then banyak la folder2 gbr yang cik puteri tatap satu persatu...termasuk la gbr kenangan cik puteri...apa lagi laju je air mata cik puteri....sedih sgt2..hanya tuhan yang tahu...cik puteri kesal sebb kenapa "dia" buat cik puteri mcm tue...takpela..mungkin ini dugaan yang tuhan nak bagi pada cik puteri....manusia mana bole lari dr masalah n dugaan yang tuhan nak bagi kan...kalu ada dugaan tuhan, maknanya Allah sayangkan cik puteri lagi....

Hari nie, 17 April adalah hari special mama cik puteri..pagi2 lagi cik puteri dah wish kat mama...ceria jea suara mama...HAPPY BESDAY MAMA!!!!Luv u soooo much!!!!!...cik puteri borak panjang ngan mama....n cik puteri pun terpaksa la bgtau kat mama kes masalah cik puteri nie...mama cool aje..n dia jawab "JUST FORGET ABOUT HIM!!"...wah, satu sokongan n semangat dari mama buat cik puteri...iyela, mak mana nak tengok anak dia bersedih n sakit kann...she's always want's the best for her daughter...cuma kekadang cik puteri je yang tak realize benda mcm tue...ok, mama...sape2 masuk minang untuk anak mama nie, terima aje...i'm available now!!!

Wednesday, April 15, 2009

:: Untuk Terakhir Kali ::


Mencinta dirimu
Untuk yang terakhir kali ini
Lihat ku di sini
Setia untuk dirimu

Kasih yang ku belai
Gugur selama-lamanya
Waktu yang memisah
Menghukum luka yang lama terpendam

Kesuraman yang telah lama menjelma
Dihujani sedihku
Melarakan kenangan bersama
Diakhir pemergian mu itu

(Bridge)
Tinggallah aku menanti
Mimpi yang indah kan mewarnai hati

(Korus)
Hanyalah dirimu
Yang bertakhta jiwaku dulu
Tak rela meninggal suci kasihmu itu
Bersemadi cinta ku di sini
Biar mekar mengharumi
Andai ada masa kan ku temu
Kasih

:: PerpiSahAn ::


Hidup perlu diteruskan..!!go go girl!!..cik puteri da pikir semalam..kata putus pun cik puteri da buat..cuma skang nie cik puteri perlu cukup kekuatan / ketabahan untuk merealisasikan apa yang cik puteri dah pikir semalam...cik puteri memang dah "all out"...doa cik puteri semuga apa yang dilakukan akan membuat cik puteri lebih bahagia untuk diri cik puteri sendiri la...bengkak2 mata dah nie...cukupla menangis buat kali terakhir kali nie..buat apa menyeksa diri sorang diri kat sini sedangkan yang kat sana tak tau apa pun yang berlaku..biarla takdir yang menentukan...cik puteri dah takkan berpatah balik...chayok chayok!!!kepada cik Y n cik Z, cik puteri bersyukur sangat ada sahabat macam kalian yang selama ni baik pada cik puteri..care n boleh share apa yang cik puteri rasa...kalian memang sahabat dunia akhirat cik puteri...and to my sis, sori le menyusahkan disaat dia nak kawin nie..dah la banyak benda nak kena pk, cik puteri tambah plak ngan masalah cik puteri nie..tapi itula cik puteri..tak le simpan rahsia ngan adik-beradik..hehehe..thanks so much girls!!!

Tuesday, April 14, 2009

:: BoSaN ::


Aku da Bosan..Aku da Bosan...adoiai...cik puteri rase bosan sgt hari nie...dari awal pagi lagi bangun tido kpl fenin2...datang keje ok ok jea...wat itu ini...then dpat plak bad news...umah kat kg penchurik bodo masuk plak...ntah apela yang special sgt umah family cik puteri tu pun tak tau la...suka sangat penchurik tu nak masuk..tapi ada jugak le yang ilang...barang2 kesayangan abah (camera) ilang, cash mama pun kena curik jugak...isk2..geram je cik puteri dengar tau..ni mesti keja budak2 dadah le nie..terdesak nak duit sebb dah gian benda tak elok tue...abis sumer umah orang jadi mangsa...bila la manusia mcm tu nak dimusnahkan kat muka bumi ni kan?En. Polis cepat le buat keja anda..siasat ke idak..sebb mcm tak der efek je sejak kes penchurik masuk umah dulu...tingkatkan rondaan..bila cik puteri balik kg, tak penah nampak polis meronda kat kawasan kg cik puteri tue..mmg patut la budak2 tak cerdik tu buat keje tak senonoh lagi...
Pas tue, tahap kebosanan cik puteri ni kurang sket sebb dok memikir nak g sabah minggu dpan..hooreyyy!!!dpat la ilangkan stress cik puteri sket...mutiara sabah, tunggu kedatangan cik puteri yea...hehehehe...
erm, lagi satu perkara yang buat cik puteri rase busan...ntahla, bila di pk2 mmg mcm dah tak sabar..tapi hati yang berkata "aku dah tak sabar, aku dah busan" tapi masih ada sesuatu yang buat cik puteri masih boleh memendam perasaan nie..sampai bila cik puteri nak simpan perasaan nie? cik puteri pun tak der jawapan tu..biarla tuhan yang tentukan...cik puteri cuma nak kan perhatian...mcm orang lain..tak der makna berkawan tapi tak bole nak share apa yang cik puteri rasa,apa yang cik puteri pikir...(sedey plak rase)..tapi takpela, hidup perlu diteruskan..dah selama 25 tahun cik puteri bole je berdikari..hidup tak bergantung pada insan yang bernama "kekasih" sangat pun..kenapa perlu nak mengharap pada orang lain...biarla masa yang menentukan bila cik puteri akan betul2 bahagia...cewah....ayat yang selalu buat cik puteri berfikir, "kita kan jauh"...iye mmg jauh, tapi bukan alasan yang kukuh utk nak buat cik puteri rasa apa yang cik puteri rasa skang nie...ntah la..bila kah masa nya perkataan "jauh" tu menjadi "dekat", cik puteri pun tak tau...

:: Terlanjur cinta ::

pics from mrmanager.blogspot.com

waktu bergulir lambat

merantai langkah perjalanan kita

berjuta cerita terukir dalam

menjadi sebuah dilema

mengertikah engkau

perasaanku tak terhapuskan


malam menangis

titis embun membasahi mata hatiku
mencoba bertahan di atas puing-puing

cinta yang tlah rapuh


apa yang ku genggam

tak mudah untuk aku lepaskan


reff:
aku terlanjur cinta kepadamu
dan tlah kuberikan seluruh hatiku
tapi mengapa baru kini kau pertanyakan cintaku


aku pun tak mengerti yang terjadi

apa salah dan kurang ku padamu
kini terlambat sudah untuk dipersalahkan

karna sekali cinta, aku tetap cinta


mencoba bertahan di atas puing-puing

cinta yang tlah rapuh
apa yang ku genggam

tak mudah untuk aku lepaskan

--------
cik puteri suker sgt ngan persembahan si hafiz ngan mila mlm tue.."best sgt2"..penghayatan lagunya buat cik puteri pun feling2 jugak..heheheheh..5 bintang tuk diorng!!

Thursday, April 9, 2009

:: Semb!l@n ::


"9999"...whats so special bout this no?..urm..ada sesapa bole jwb?hehehe..actually cik puteri "suka sgt2" no 9 nie..da lama tunggu meter keta kesayangan cik puteri ni kuar no ni tau..tengah drive pun sanggup amik hp snap pic nie..bukan senang nak dapat nie..sekali je seumor hidup keta kannnn..;-)

:: My Celebrity Look-alikes ::


~ MyHeritage is a family-oriented social network service and genealogy website. It allows members to create their own family websites, share pictures and videos, organize family events, create family trees, and search for ancestors.[1][2] With 30 million users, MyHeritage is one of the largest sites in the social networking and genealogy field.[3~ wikipedia ~

Wednesday, April 8, 2009

:: Sampai syurga ::

Ku membenarkan jiwaku
Untuk mencintaimu
Ku persembahkan hidupku
Untuk bersama kamu

Dan diriku untuk kamu
Belum pernah kumerasai begitu

Semua itu telah berlalu
Harapanku palsu
Dan mungkin hari yang satu
Terus ku tertunggu

Di hatiku masih kamu
Belum pernah ku ingin terus memburu

Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu

Namun aku tetap aku
Yang terbaik untuk diriku
Hanya satu
Hanya kamu

Ku membiarkan hatiku
Untuk merinduimu
Ku menghamparkan sakitku
Untuk tatapan kamu

Bersamamu harapanku
Hilang dalam terang yang membutakanku

Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu

Sampai syurga ku menunggu
Sampai syurga ku cintamu
Hanya kamu

Dan segala yang ku ada
Ku berikan semua
Untuk dirimu saja

Ku mahu dirimu
Bahagia untuk selamanya
Biar sampai syurga
Aku menunggu cinta darimu
Agar ku sempurna

Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu
Namun aku tetap aku
Yang terbaik tuk diriku

Hanya satu

Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu

Sampai syurga ku menunggu
Sampai syurga ku cintamu
Hanya kamu-

------------------------------------------------
ada yang tak puas ati plak cik puteri paste lirik tapi tak der komen...hurm, lagu ni mmg cik puteri "minat sgt2" tau!! 1st time dengaq ja dah terpukau...wah2...sampai skang la (bukan sampai syurga tau) cik puteri mesti dengar lagu nie tiap2 hari...kalu tak kat radio, kat pc opis tak pun kat handphone tapi simbolik nya "sumone" call cik puteri..of course la ringtone lagu ni yang didengar...;-)

:: Choba-an ::

test je dulu..bila busan2 + rase sunyi + sedih skit ( xtau naper) = terdetik hati ni nak try buat blog cam orang lain yang dah banyak entry tue...just mencuba..so, kita tunggu dan lihat je la nanti yea!!