Friday, April 17, 2009

:: Mimp! ::

Semalam cik puteri lepak je dlm bilik..tak der mood nak sembang even tengok muka orang pun cik puteri tak der mood...cik puteri dah penat seharian sibuk sgt2 kat pejabat...banyak jenis keja yang cik puteri buat sampai kan sistem langsung tak sempat nak usik...:-(..

Hari nie, cik puteri tak sihat.....macm nak demam selsema jea..dok lam a-cond ni mmg seksa...adoiai....

dari kiri aishah,ujie,mira(pengantin), yatie,sue n cik puteri

masa cik puteri lepak + layan perasaan sorg2 kat lam bilik tue...cik puteri play mp3 + tgk gbr2 lama yang ada lam koleksi laptop cik puteri tue...mata cik puteri tertangkap pada satu folder gbr cik puteri ngan ex-roomate cik puteri masa belajar kat kelantan dulu..gbr tu kitorg berkumpul masa kenduri kawen salah sorang dari kitorg ber-6..punyala syok tgk gbr kawan2 nie,akibatnya cik puteri bermimpi kitorg berkumpul semuanya...bestnya!!!!hanya tuhan yang tau perasaan happy cik puteri masa jumpa diorg dlm mimpi tue...tapi diorg semua dah tengah 'pregnant'..kecuali cik puteri n yati jea...erk!!camne tue?anybody can explain to me?hehehe..mimpi je kan...itukan mainan tido....

"Tangisan dlm kerinduan"~ then banyak la folder2 gbr yang cik puteri tatap satu persatu...termasuk la gbr kenangan cik puteri...apa lagi laju je air mata cik puteri....sedih sgt2..hanya tuhan yang tahu...cik puteri kesal sebb kenapa "dia" buat cik puteri mcm tue...takpela..mungkin ini dugaan yang tuhan nak bagi pada cik puteri....manusia mana bole lari dr masalah n dugaan yang tuhan nak bagi kan...kalu ada dugaan tuhan, maknanya Allah sayangkan cik puteri lagi....

Hari nie, 17 April adalah hari special mama cik puteri..pagi2 lagi cik puteri dah wish kat mama...ceria jea suara mama...HAPPY BESDAY MAMA!!!!Luv u soooo much!!!!!...cik puteri borak panjang ngan mama....n cik puteri pun terpaksa la bgtau kat mama kes masalah cik puteri nie...mama cool aje..n dia jawab "JUST FORGET ABOUT HIM!!"...wah, satu sokongan n semangat dari mama buat cik puteri...iyela, mak mana nak tengok anak dia bersedih n sakit kann...she's always want's the best for her daughter...cuma kekadang cik puteri je yang tak realize benda mcm tue...ok, mama...sape2 masuk minang untuk anak mama nie, terima aje...i'm available now!!!

3 comments:

Cnidaria said...

syukur alhamdulillah....cik puteri dah dianugerahkan taufik & hidayah drpd - Nya ... maybe ini the best present utk besday mama kali ni...? who knows?

Cahaya said...

walau rebah hati di birai sunyi, percayalah masih ada teman dan keluarga yang menyayangi dirimu..
Go girl!!!!!!:-)

Ni`FiRa said...

i'm sory.....
i dunt want to hurt you but i can't hide my faith. Sory my dear....

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment