Wednesday, April 22, 2009

:: Serv!s ::



Sabtu yang lepas (18/04/09), kete cik puteri perlu wat check-up..so, cik puteri pun wat la appoinment ngan klinik yang berdekatan kat bangi..cari kat tenet, mcm dekat je klinik tue..rupenya salah map!!adoiai..apela diorng ni, suka2 je nak letak kat web diorg tue...bangun pagi, cik puteri mcm biasa la, msg ngan jiran bilik depan n sebelah..ini la teknologi kannn..satu umah pun still msg2 ngan housemate..nak ajak cik Y n cik Z g teman kan cik puteri pagi tue..setelah kata persetujuan dicapai, kitorng bersiap2 n betolak koi 8pg..semangat2 jugak, perut kena isi dulu..hehehe..biasa la kitorng, mamak lerrr...da siap sarapan, terus kan hajat hati nak cari bengkel tue..pusing punya pusing baru le jumpa..itupun dah 3 proton servis kitorg benti tanya tau..penat rasa cik puteri..erm,dah sampai, org pun dah ramai...terpaksa la guna skill yang lama cik puteri tak apply...bodek+manja skit ngan abg ensem kat bengkel tu, dapatla kete cik puteri siap sblm kul 11..heheheh...nak tau skill aper, belajar le sendiri yea..masa menunggu kete cik puteri tergantung kat atas tue, muka cik puteri ni, risau jea..kesian pun ada..iyela, mcm sakit sgt je keta tu kena check itu check ini...heheheh...belum naluri keibuan lagi tue..bila dah siap, turn bayar..tak banyak la yang kena rm1++ jea...okla tue kan...lepas bayar, cik puteri cuba nasib.."bang, tak der free gift ke?"...abg tu ckp, takder..F1 baru je abis..."ala, takkan takder stok2 lebih kat belakang tue..cuba check la.."..abg tu ckp"ok, tgu kat kete yea"..wow!!!cubaan cik puteri menjadi la..hahahhaha....suspen je menunggu kat lam keta..tau apa yang cik puteri dapat?..hheheheh.."jersey F1 la!!fuyyooo...cantek gaks...jersey putih..bole la..janji ada dari tak da kannn....da setel sumer tue, kitorg pun balik sebb cik Y n cik Z da tak sabar nak memasak..lauk apa yang diorg mask ek?..urm, udang masak pedas, kangkung masak belacan, ikan pekasam, n telur dadar...fuhhh..adik cik puteri makan paling banyak sekali hari tue..katanya "dah lama tak dapat makan yang mcm nie, asik2 masakan indon jea"..hahahha...

2 comments:

Cahaya said...

bab makan mmg best la kn
pastu siap ada request lagi"bleh xmkan lagi b4 kul 7 ??" Ha sape la tu ek...

cik puteri said...

kahkahakahkahakah

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment