Wednesday, April 15, 2009

:: PerpiSahAn ::


Hidup perlu diteruskan..!!go go girl!!..cik puteri da pikir semalam..kata putus pun cik puteri da buat..cuma skang nie cik puteri perlu cukup kekuatan / ketabahan untuk merealisasikan apa yang cik puteri dah pikir semalam...cik puteri memang dah "all out"...doa cik puteri semuga apa yang dilakukan akan membuat cik puteri lebih bahagia untuk diri cik puteri sendiri la...bengkak2 mata dah nie...cukupla menangis buat kali terakhir kali nie..buat apa menyeksa diri sorang diri kat sini sedangkan yang kat sana tak tau apa pun yang berlaku..biarla takdir yang menentukan...cik puteri dah takkan berpatah balik...chayok chayok!!!kepada cik Y n cik Z, cik puteri bersyukur sangat ada sahabat macam kalian yang selama ni baik pada cik puteri..care n boleh share apa yang cik puteri rasa...kalian memang sahabat dunia akhirat cik puteri...and to my sis, sori le menyusahkan disaat dia nak kawin nie..dah la banyak benda nak kena pk, cik puteri tambah plak ngan masalah cik puteri nie..tapi itula cik puteri..tak le simpan rahsia ngan adik-beradik..hehehe..thanks so much girls!!!

0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment