Monday, October 12, 2009

:: Open house ::

Ahad lepas, umah cik puteri plak wat open house....huhuhu..penat n best sgt sebab puas jhati dapat masak sendiri n semua orang puas hati ngan makanan yang dijamu...thanks a lot pada semua yang hadir memeriahkan majlis yea..start kul 2 ptg samapi la kul 8 mlm orang datang....n pada house mate cik puteri...diorang la yang bertungkus lumus sbenarnya menyiapkan semua2 nie...cik puteri sekadar menolong aje.....nak masak hebat2 pun tak pandai cam diorang....so, cik puteri just blaja memasak dari diorang sbnrnya....heheheh...ni pun sikit je pic yang ada...masa awal2 open house....petang skit umah cik puteri penuh ngan tetamu..


menu yang ada...

tetamu yang hadir...awal2 open house nie...




family shahazlin....


kawan2 cik puteri....













kenapa nie?...


perbincangan panaz nie...





tuan rumah...

0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment