Monday, October 5, 2009

:: sopink @ mid valey ::




ahad lepas..cik puteri dah janji ngan adik..nak temankan dia g membeli barang skit sebelum masuk utan jumaat nie...ntah projek uia dia la kot....kul 10 cik puteri g amik adik kat uia..kitrg terus g mid valey..sampai awal, parking pun tak penuh lagi...tapi yang tak bestnya...cik puteri sakit perut..smlm mkn mcm2 campur lam perut nie...tak hengat perut ni sensitif..last2 hari ni terima la akibatnya..jam 5 pg lagi cik puteri dah start g toilet....bila samapi mid pun...cari toilet dulu..pastu baru leh bekfast..huhuhuhu...cik puteri nk sangat keta wolkwagen kfc yang warna pink tue...sebab tu terus je g kfc..skali bila dah order..akak kaunter tu ckp keta pink dah abis..huhuhu/..sedeynye rase...so, makan dengan hati yang sedih je la...lepas makan..kitrg start masuk caferour dulu...pusing2 carefour..beli itu ini....
jalan kuar..masuk mph plak...abisla...4 buah buku cik puteri borong...semua rase nk..kali ni cik puteri beli buku motivasi n novel satu...sebb cik puteri rase perlu sangat2 motivasi diri..banyak benda yang menggangu cik puteri lately nie....jiwa kacau skit..huhuhuhu....insyaAllah..akan dihabiskan secepat yang mungkin..heheheheh...pastu..kami jalan2 lagi masuk jusco plak....cari 1 2 item lagi....dah abis membeli tue..kakak cik puteri kol...dia n husband ada kat mid...so, juma diorg jap..minum2 lepak2..update crita itu ini skit...pastu kitrg pun berpecah..hehehehhe.....


tapi cik puteri tak terus balik lagi...kami ke umah kawan UUM cik puteri kat Sentul..ada wat open house...so, singgah la beli big apple skit kat tuan umah..takkan g ngan tangan kosong je kannn....pusing2 cari umah..akhirnya kutemukan jua umahnya..seksa sampai lapar jadiknya cik puteri...kul 4 lebih samapi la umah kak I....makan skit2 jea...takut sakit perut lagi..huuhuhu....lepak2 sembang...kul 5.30 adik cik puteri dah ajak balik....kami pun beransur le pulang.....antar adik balik uia..baru cik puteri blik umah....jam 7.30mlm cik puteri sampai umah...rehat je le..layan cerekarama "jalan pintas ke neraka"...best jugak..pengajaran tuk bakal isteri n yg dah jadi isteri kat luara sana....takutnyer la bila pk menda2 tu semua...mintak dijauhkan la yea.....

0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment