Monday, August 9, 2010

:: CongRaTulatiOns !! ::



smlm tengah seronok2 cik puteri n kakak n abg bersopink barang nk dimasak di Tanjung Malim, tetiba adik cik puteri kol...mula2 pickup ja, cik puteri dengar ada satu suara membebel2 kat phone...tapi muka kakak cik puteri yg menjawab kol tue, rilek ajer..suspen gak neh nk tau saper la yg dok bebel tue....rupenye, adik cik puteri....hikhikhik...dia kecoh sebb tepon akak2 nyer sorang pun tak berjawab..last2 kol abg ipar baru dpt...dia tengah excited nk bgtau dia menang hadiah lam competition..nama competition tu Alpha Zoo Challenge...wahhhh!!!!..hepi nye dia..kakak2 ni pun tumpang bangga la kan...katanya lam competition tu ada seratus lebih peserta...yang dtg tu semuanya bawak camera masg2 canggeh manggeh laaa....adik nie, biasa2 je...camera pun tak complete sgt...tapi alhamdulillah, rezeki dia...dpt tempat pertama tue!!!!!CONGRATULATIONS la cik puteri ucapkan..rugi plak rase tak ikut dia smlm...hr tue, ada jugak offer kan diri nk ikut, tapi dia tak bagi...huhuhu..tu yang cik puteri tak ikut..n tido Tanjung Malim je...lepak ngan kakak cik puteri..dok umah soang2 pun tak de apa nk buat...kawan2 semua da kawen belake..so, tinggalla ku keseorangan..huhuhuhu

tapi takpela, n niat cik puteri...sebagai nk merai kan kemenangan adik cik puteri tue...cik puteri nk bagi dia lagi satu hadiah la...n kemenangan dia smlm pun dah dpt hadiah dr sony...harap2..dengan hadiah yg dia dpt tue, lagi memberikan smgt dia nk menambahkan pengalaman dlm hal2 photography nie....lagi2 kalau dia nk wat bisnes photography, laggggiiiiiiiiii cik puteri sokong..huhuhu..tapi belajar pun kena la maintain pointer tu ye dik!!!!

0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment