Monday, August 30, 2010

:: 7 bulan ::

Hari ni sedang leka cik puteri membaca blog..tengaok jugak blog sendiri...hurm...scroll down bawah...erkkkk...hari ni genap 7bulan usia pertunangan cik puteri..meaning that hari yang dinanti tak lama je lagi..huhuhu..apa yang cik puteri dah buat????hurm, kalau nak dikira dalm percent rasenya progress cik puteri hanyalah 20%...amat sikitkan..tak tahula apa yang cik puteri pikir...nak kate tak bersedia...dah 7bulan bertunang nie...takkan tak sedia lagi???..urm, sebb ape yea..takpela, biarla menjadi rahsia cik puteri seorang...nak dicerita disini, takut2 ada yang terguris hati..tapi en tunang sentiasa ada je bila2 cik puteri nak bertanya pendapat..we try not too serius..bukan ape, nnt banyak gaduh dari berbincang...tapi setiap apa yang dibincang tu akan cuba direalisasikan la...ada kawan2 cik puteri yang bertanya persediaan cik puteri..tapi sejujurnya apa yang dah dibuat..itu je la yang diberitahu...urm, penat2...nak memikirkan persediaan nie..

kiter tukar topic la plak....cik puteri just nak bercerita disini..kot2 dari apa yang cik puteri tulis kat sini, ada yang diluar sana tahu apa ubatnya..minggu lepas, bila cik puteri bangun dari tido, tetiba tangan kanan cik puteri skit sgt..dr sendri hingga la ke bahu..tak bole gerak..saraf or urat yang sakit, cik puteri pun tak pasti...macm nak nanges je..sakitnya tuhan yang tahu...sorang2 bangun...pusing sana pusing sini...still sakit...mengurut sendiri hingga la ke jam 8..nak ke pej di putrajaya..ada keje..gagahkan jugak ke sana sebb dah berjanji ngan banyak pihak..buat keje..then balik opis pun tak ilang lagi sakit..drive pun ngan tangan kiri je...masa tu dtg la insaf kejap...pk camne la insan lain yang patah satu tangan...susahnya nk wat keje...huhuhu

kat opis, cik puteri tak banyak gerak...klik mouse pun guna tangan kiri..tak selesa jadinya..huuhu..telefon mama cik puteri...terus jadi nak nanges...tapi sebb da kat opis kan..tahan je la...duduk kejap till lunch hour, tak tahan sgt rase..cik puteri mintak izin bak balik...duduk lam acond lagi seksa rasenya...tepat jam 1 cik puteri balik umah..samapi umah, rehat je tangan tu sampi la petang..jam 5 tu, mujurla sakit nya da kurang..bole la masak simple2 buat berbuka..setakat cik puteri sorang je kan...masak lebey kurag je le...

smlm (ahad), tangan cik puteri sakit lagi...tapi smlm adik cik puteri ada...mintak tolong dia urutkan..n cik puteri amik panadol 2 biji....kurang sket..tapi hingga ke hari ni sakit tu ada lagi...bezanya tangan still bole buat keje..cuma terasa urat sakit...bekas mengurut tu,langsung tak le sentuh...huwaaaaa..SAKIT..dugaan ape la dibulan posa nie....



2 comments:

L@iLy_MiMie said...

take care dear.. i understand wats ur feelings..

cik puteri said...

thanks mimie...

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment