Tuesday, September 7, 2010

:: Gathering ::


Sabtu yang lepas, annual gathering informal kitrg dak x-ypm kb berlangsung dengan bestnyer..walaupun yang datang kurang dari tahun lepas, tapi bagi cik puteri..amatla best..sesekali berjumpa..borak2..update itu ini...n yang paling best..makan nyer yang sangat2 superb!!!nak tau rasanya, meh le datang ke Redwok, seksyen 7, Bandar Baru Bangi...(promote sket)..hikhikhik...

geng cik puteri tahun ni yang join hanyalah cik puteri n sue...tahun lepas, ada aishah..tapi tahun ni aishah da kawen...so, maybe tak dapat nk commit la...mcm tahun lepas, ada yang datang single..tapi tahun nie, dtg ngan title baru....tahun lepas datang berdua tapi title lain, buat tahun nie...title baru...yang datang berdua tahun lepas..tahun ni bertiga...n ada yang datang bertiga tahun lepas..tahun ni berempat!!!tahniah2x!!!ada jugak yang tahun lepas bb dok lam stroller...tahun nie, bb dah bole jalan..geram je cik puteri tgk..overall semua nya datang dengan kemajuan yang positif la..hihihi..okla, nak bagi uols tgk pics je la...harap dapat berjumpa lagi tahun depan!!!InsyaAllah...



Dikesempatan ini cik puteri nak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..maaf zahir batin pada semua yang mengenali cik puteri...pada yang nak balik kg, pandu berhati2 ya...


0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment