Tuesday, July 19, 2011

:: Free samples ::

Salam semua....

lama tak update neh..hurm, borink2 kat opis nie, ramai opis-mate yang takde...so datangla idea skit nak mengarang...alkisahnya tentang free sample yang saya dapat dr beberapa company...mula2 dapat keberanian nk mintak free sample ni produk2 susu ibu mengandung je...lama dah saya apply..so, minggu lepas..saje bukak peti pos...tup2 ada 2 bungkusan biru..yeaaaaaa!!! suker2...ms tu baru lepas amik hubby kat kl..hubby datang sini sebb ada keje kat kl..excited nih..lam lif dah try2 nk bukak sampul..ngeee....hubby ckp dah tak sabar la tue!! mestila...samapai kat umah tak on lampu..terus bukak sampul2 yg ada tue..keluarkan semua...hurm, agak hampa..susu dpt 2 sachet je..ingatkan 3...heheh..tapi okla dr tak de langsung kan...alkisah untuk mendapat sample free ni terdetik bila saya baca2 blog akak sorang nie...main klik2 je baca blog2..then terjumpa satu artikel dr blogger ni sharekan cara nk mintak sample free nie...so, apa lagi saya pun ikut je la kan...klik je pada semua link yang diberi..register aje..so, lepas tu alert je ngan email, bila company ni nk kan maklumat yang lebih detail..so, inilah hasil saya yang pertama...

ada sampul, sticker "family on board", pamplet, borang tuk redeem points, n book mark..

susu yang sangat sedap....saya skang minum susu ni lerrr...

then, mlm tadi tengah lepak2 tgk tv..kakak saya dtg umah..dia ternamok satu lagi parcel depan pintu...tak pasti dr bila lagi parcel tu ada depan umah..saya dah agak, mesti dari Dumex..ringan je bungkusan nyer...ingatkan dapat teddy bear cute...rupenya termometer tuk nk amik suhu badan brand osim..lupa nk amik gbr mlm td...kakak ckp okla, benda free..kalau nk beli, mau rm 20-30 jugak neh..huhu..mmg tak kan beli la kan...setakat ni tak nmpk lagi kegunaan nyer...tak tau la di masa yang akan dtang kan...

p/s: akan update kisah saya bercuti dengan family hubby di Gambang Waterpark hokkay!! sgt2 best samapai bb dlm perut pun berenang2 jugak..hepi jugak agaknya dia..sagt2 aktif...hihihi..(tunggu amik gbr dr kamera hubby)..

latest pic ms tunggu mama, adik n abah balik dr umrah..lepak makan kat mcd dulu..muka ku yang agak kembang n serabai sket..huhu


0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment