Tuesday, July 21, 2009

:: sakit lagi ::



adoiai...tetiba dapat selsema...erm...semalam cik puteri puasa...selsema plak tue...dugaan btoi..erm..wat keje tak fokus sgt..kepala mcm ada batu..berat je rase..hari nie posa jugak....tapi pagi2 lagi rasa nak muntah...tekak gatal.. tapi semalam sakit2 pun, kena jugak gagahkan diri memasak tuk berbuka....cik puteri masak sempoi je..wat nasi goreng...letak carrot..ikan bilis...fuhhh..terangkat..pedas skit tu yang lagi um tue..hahahah.."masuk bakul angkat sendiri"...hehe..kalu tak puji sendiri saper lagi...takla, sekadar nak makan sendiri tu bole la...sambil makan, dok berborak ngan cik Y...bukak topic itu topic ini..tetiba buah mata kucing da jadik mata kerbau...hahahah..abis buah mata kucing cik Z kitorang makan..so, bekas tu ganti dengan buah pulasan...heheheheh.....



semalam jugak tengah keje kat opis, sorang kawan cik puteri col...nun jauh dari sabah...mintak tolong cik puteri jadi "kawan rapat" dia sebab khamis nie dia ada temuduga tapisan keselamatan...keje pegawai,nak confirm kene lulus tapisan keselamatan....cik puteri takkan nak kata tak nak kan...memang kitorang da kenal sejak tabika lagi..tapi on off contact...so, besok dia sampai dari sabah nak kena g jumpa la..mintak dia briefing skit pasal diri dia nie...cik puteri harap nanti tak der la soklan cepu mas yang tak bole dijawab...i'll try my best ye Lan!!!lepas temuduga tu, request cik puteri bawak dia jalan2 KL..erm, mana tempat la yang best nak jalan2 kat kl nie yea....yang ramai orang soping complex jea la....takut2 nanti cik puteri plak yang tersopink...hahahhaha....

semalam jugak x-roomate kolej kat UUM cik puteri msg..nak balik mesia...katanya nak lepak umah cik puteri..so, dia dah boking 2 hari nak kuar jalan2 lepak ngan cik puteri...okla, kawan sekali sekala nak datang kan...mesti kena layan dia baek punya...dia ni siap request nak cik puteri bawak dia g makan tomyam la nasi lemak la roti canai la...adoi, last2 nanti cik puteri yang gemuk lagi...n last but not least..nonton HARRY PORTER!!!yahooooo......

0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment