Tuesday, July 14, 2009

:: Training @ UKM ::

Shaje cik puteri letak post nie...tetiba teringat nk bercerita tentang kursus 3hari kat UKM tapi cik puteri attend 2hari jea sebab last day tu kena outstation tempat lain plak...cik puteri g blajo cam ne nak gunakan sistem yang akan diguna pakai oleh seluruh MID di Malaysia jika software ni boleh meningkatkan percent student learning Math n Science terutamanya la...tapi objektif asalnya adalah nak mendedahkan para pelajar luar bandar kepada teknologi ala e-learning yang mudah dan efektif kunun nya....hahahaha...tak tau la, skang ni tengah trial version setahun kat 10 MID yang terpilih...cik puteri attend ni sekadar wakil kementerian jea..nak kena jugak orang kementerian tau apa yang diajar...ni gambar2 sekitar kelas training yang memBUSANkan sebab cikgunya bersemangat waja sangat pastu mengajar pun kalut semacam....sib baik kelas tak abis kul 7 mlm...kuikuikui...


cik puteri, yati(MID Parit Tengah) n wanie (MID Melayu Raya)

blaja jangan tak blaja

tekun je wakil EPU blaja..heheheh

cikgu alan tengah mengajar


cikgu alan, cik puteri, Nazrul(MID Gual Ipoh), Akma(MID Cheneh Baharu), Wakil EPU

en. Shamsul (KPKK), en. Ghani (EPU), sorang lagi tak tau...heheh


cikgu alan, cik puteri, Nik (MID Paya Bungor), Pengurus PID-KPKK (Pahang), Pengurus PID-KPKK (Pahang), Wakil EPU

cikgu alan, cik puteri n the rest are PID-KPKK (Perak), Wakil EPU

0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment