Thursday, November 5, 2009

:: sudah jatuh di....tangga..::

di pagi yang ceria nie...cik puteri n cik Amilia n cik zaina nk g mamak bistro...nk cari sarapan...mulanya cik puteri promise ngan diorg hari ni nk bawak nasi goreng...last2 bangun pagi tadi pun dah lambat...6.35 baru terbangun...set alarm, tapi hp kong plak...lagipun semlm penat skit..balik keje pun dah 6.30ptg..then terus g amik adik kat uia n then antar dia balik kg nek bas kat jalan duta plak..lepas antar dia, cik puteri balik...sampai je umah terus mandi then bummm...
cerita yang cik puteri nk share nie...gini...tengah seronok bejalan kaki nk ke bistro tue....keadaan kat luar tu ujan renyai2...cik puteri ni pakai selipar je..sebb tadi dah lenguh kaki jalan jauh nk ke parking kete kat umah tadi.. cik puteri n geng bejalan mcm biasa...samapi kat jambatan merah kat mines tu...seronok tengok ikan2 kat situ yang besar2 dok tido lam air....erk...memang la ikan tido lam air kan...takkan nk tido atas katil lak kan...huhuhu...sambil2 asyik texting sumone....gedebukkkkk.....aduhhhhh....cik puteri jatuh terduduk!!!!!mak aih....hp kemana...sib baik tak jatuh lam tasik...kalu tak, menangis la cik puteri....tapi alhamdulillah....diorang tu tumpang menjerit je tgk cik puteri dah gedebuk...tapi msa jatuh tue..sekelip mata sedar2 dah kat anak tangga bawah...erm..careless btoi cik puteri ni tau....
adoiiii...sabar je la....skang ni badan dah mula rasa sakit2..tapi still bole gerak lagi la....tak der la samapi terbaring..hhuhuhu...kebetulan plak cik puteri nyer baju itam....segala kotoran skit2 n basah terduduk atas tangga tu..tak la nampak sgt...bole la bertahan sampai balik nnt..huhuhuu...
untuk semua readers, moral of the story is...berhati2 di jambatan..yea!!!

0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment