Friday, November 6, 2009

:: Thai Massage Odissey ::

kesinambungan dari sakit2 semlm....hari ni time rehat, cik puteri n cik milia ke mines...mula2 temankan cik milia beli blouse kat Nichii dulu..then kitorg terus ke Thai Massage Odissey...mula2 takut2 jugak..tapi nk try urut la kat tempat sakit nie....first, consult dlu ngan staf kat kaunter dulu...ty itu ini...pastu buat bayaran dulu....then kitrg di bawak ke bilik urut...yang ni bilik nya tempat foot massage....sempatla jenguk2 kat bilik yang buat full massage@body massage..then bermula la episod berurut...suspen jugak...ckp ngan staf tu area bahu n tengkuk cik puteri yang sakit..perlu diurut...cik milia pun berurut jugak..temankan cik puteri..hihihi...mula2 berselang-seli 'aduh'...then lama2 ok la....alhamdulillah....cik puteri puas ati staf tu berurut...dia ckp bahu sebelah kiri cik puteri still ada urat yang keras...dok pulun urut kat situ la samapi tertunduk2 cik puteri menahan sakit...kepala pun diurut n dipicit2 jugak...lega..ilang sakit cik puteri...staf tu ckp, sebb mengadap komputer..tu yang lagi teruk...dlm loghat thailand dia bersembang ngan kitrg....heheheheh...bole la paham skit2..huhu..

untuk yang stress...nk ilang kan stress...cik puteri bole suggestkan tempat ni...puas ati..next time..ada rezeki lebih..nk berurut aromaterapi plak....heheheh...

0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment