Sunday, February 14, 2010

:: New Zealand ::


Anak teruna pakngah cik puteri nk ke New Zealand...n masa blog ni ditulis...Boy(Mohd Zuhaini) dah pun selamat sampai kat New zealand nun....boy ni umo baru 21 dah dapat terbang sambung blaja kat oversea...cik puteri ingat lagi...arwah kakak nya (Farahiah @ kak Chaq) pun penah bercita2 nk further study kat oversea..tapi oleh kerana dia sakit..tak dapat la nk capai cita2 nya tue..n now, alhamdulillah...arwah Chaq mesti bangga kalau dia tau adiknya dapat blaja ke oversea...huhuhu..sedih plak bila ingat kat cousins cik puteri yang sorang nie..kitrg memang kamceng giler...sanggup tak tido smpi 4 pagi sebab nk sembang2...n cik puteri sempat berada disisi dia sehingga ke akhir hayat arwah di hospital...Chaq..i miss you!!!!

0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment