Sunday, February 28, 2010

:: SejaRah ::

Jumaat lepas, cik puteri kuar dating...heheheh...DATING????...satu perkataan yg dah lama tak wujud lam diari hidup cik puteri yea....cik puteri kuar jumpe kawan2 lama zaman sek teknik cik puteri dulu...kawan2 kamceng satu dorm...huhuhu...setelah sekian lama tak jumpa..kali ni mmg masing2 dah ada cerita hidup sendiri..nonie, last cik puteri jumpa...hari terakhir kuar sek...means, dah hampir 10 tahun tak jumpe....n husna plak last jumpa masa wedding dia kat penang..n now dia dah anak 2 beb!!!!fuhhh..tapi body maintain jea.....

kitrg janji nk jumpe ngan sms jea..actually ramai lagi yang ajak..tapi mas,tak dapt dtg...owen@syathirah tengah menunggu masa nk melahirkan kat kg nyer tue..aFat tak dpt hadir jugak..n kb @ khairul bariyah balik kg plak...so, yg ada kitrg bertiga je la...itu pun dah meriah kat secret recipe @ mid valey tue...hahaha...takpe, len kali kiter set lagi..ramai2 baru best...petangnye lepas balik dr jumpa kawan2..cik puteri ke bangi jap..nk cari tudung..hahah..

sabtu @ smlm...cik puteri ke jb plak..xhousemate cik puteri kawen...Puan Zurina le skang yea...hurm...jam 8pg kitorg bertolak..cik puteri nek bas je...bas yg dah diaturkan ngan geng ict kementerian...walau pun tak ramai tapi meriah...alhamdulillah, sepanjang perjalanan tak der apa yang berlaku....then kitrg singgah kat rnr seremban..nk sarapan..ramai plak org kat situ..semua nya nmpk macm nk g kenduri kawen...dengan berbaju kurung n berbaju melayu..kemeja...ke mana lagi kan....n tetiba tengah syok sarapan..ada seseorang..jeng jeng jeng...jaafar onn n geng pun singgah sarapan kat situ..tak la besar sgt mcm lam tv tu...dia pun nk ke majlis kawen..sebb dok meja depan cik puteri kan..so, mata ni memerhatikan je la..dia sembang ngan orang kat situ...ada yang benti tegur dia...macm ramai sgt yang kenal sgt2 ngan jaafar onn tu..means dia takla sombong ngan org@peminat....da siap makan, kitrg pun naik bas..perjalanan diteruskan...jam 12.30 tgh tepat kitrg da smpi di tempat majlis...menunggu pengantin sampi nk bersanding jam 2 ptg..so, makan je la dulu...lepak2 sambil sembang2..abg dj pun sib baik la layanzz je...hensem sgt kata ain...urm, dah kena taste dia..angau la kejap si ain tue...hikhikhikhik..jam 2 ptg..pengantin tiba....n i'm so surprised that....cik aziyan jadi pengapit!!!!urm, napela cik puteri tak penah tepk hal ni...patutla member g awal pagi lagi ngan en tunang nyer tue...nk jadi pengapit upenyer....takpela, selesai je nengook pengantin bersanding..sebelum pengantin makan, cik puteri sempat pinjam sat pengantin...nak bergambar...wat kenangan...lepas bergambar...kitorg pun balik le....then ada plak suara2 lam bas tu yang nak benti kat ayer itam...da petang skit pun tapi still panas sgt...cik puteri tak jalan jauh...just tgk2..then beli la pisang salai skit....terus tunggu lam bas..tak tahan le..panas...!!!then perjalanan diteruskan....ada la 2 3 kali benti....jam 10 mlm baru samapi umah...fuh penat!!..tapi best dpat jalan...hheheehh....anyway, CONGRATS to my dear fren PN. ZURINA n EN. FADLI...semuga perkahwinan ni akan kekal sehingga akhir hayat n dikurniakan dengan zuriat yang comel cam korg ek....


cik puteri n ain bergambar sebelum pengantin smpi...

silat dulu sblm masuk dewan..

toll...
cik 'pengapit'

perarakan pengantin

sebelum balik...

cik puteri laa...

kitrg makan cashewnuts sesama!!!

dia makan kek soang2...
atas bas

0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment