Monday, September 28, 2009

:: AidilFitri..Day 5 ::

hari ni kitrg dah nk kena check out..tapi pepagi lagi semua2 dah turun mandi kat pool bawah...yang tinggal cuma tak mandi, mama, tokwan n tok aje...lain semua mandi termasuk la baby hajar n irdina...penuh pool tu kitrg yang conquer...hahahahah...macam2 aksi dan gaya ada la bila pak teh n paktam ada....pakteh asik dok lambung anak pak tam jea..pastu lawan berenang sapa samapi dulu la..macm2..erm, tapi best...meriah..bukan slalu dapat mcm tue....sori, tak der pic yang bole share time kitrg mandi nie....heheheh.."bukan tontonan umum"...hahhaha

lepas mandi, semua2 berebut toilet..n bersiap2..sebab nak balik...jam 12lbh kitrg check out...

cousin..mustafa n izumi


cik puteri ler...


mama sakit mata...


model kiki lala...





pak teh...

pak tam..


da nk balik nie....

masa otw balik tu..shaje amik jalan pusing2 dari balik pulau terus ke tengah bandar penang....dalam tengah2 otw tu...singgah jap kat tepi jalan menghadap tasik Empangan Teluk Bahang....bergambar le walaupun panas terik..hehehehe...

pemandangan kat empangan Teluk Bahang...



ok tak?


orang lama ngan keta lama...hhihihihih





0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment