Monday, September 7, 2009

:: 5 Sept 09 (Sabtu) ::



men...


cik puteri ngan cik A


gals..


gals lagi...

baby sad

antara yang hadir...atie,wati,nisha n anak,zana...

event master kitorang....


copy n paste...

anak shima...

hari nie cik puteri dok umah je sampaila kul 6 ptg cik puteri baru kuar sebab ada majlis gathering x-kypmKB kat Bowling Centre, Alamanda. cik puteri bersiap lebih kurang then g amik kawan cik puteri...cik S...then kitorang pun ke alamanda...nk sampai ke tempat Bowling tue...suspen nyer la....yer la, nak jumpe kekngkawan yang dah lama sangt tak jumpa...sejak abis kolej..tahun 2003 sampaila skang nie da 2009...fuhhh..lama tue...okla, sebelum masuk lagi bowling centre..dah jumpe zihan...event master kitorg nie...amboi, makin kecik orang nya....merah sedondon ngan buah hati...sepadan sangat....salam2...sambil borak2...baru sedar kitrg kat tengah2 jalan...hahahah....tu baru sikit....bila masuk je....erkkkkkk!!!!!masing2 yang dah sampai ada stroller baby kat sebelah...huwaaaa...ramainya yang dah ada anak...pastu tengok2...ngan dak kolej jugak..heheheheh..kalakar plak rasa...dulu tengok diorang bercinta...skang ni dah ada anak..cumel2 la anak..n body diorg maintain gitu..apa lagi, cik puteri amik petua la...mcm2 la citer orang dah kawin nie...tido tak cukup la...anak itu anak ini.....tapi yang pasti diorng semua bahagia....pada kawan yang baru kawin pun ada...tap yang pasti yang berkahwin lagi ramai dari yang bujang la yang datang hari nie.....best n meriah...

lepas makan berbuka, diorng main bowling plak...team lelaki n team pompuan...cik puteri tak main sebab berjubah hari tue....so, cik puteri bersembang je ngan mak2 budak je la...sambil dukung baby...(tak ingat nama)..hehehehe....kawan cik puteri cik A...dari mula sampai tak abis2 muka ternganga...kejap2 cakap"eh, camne ha kalu dah ada anak?"...hahahah...dia sebenarnyer tak caye yang kawan2 tu dah ada anak sedangkan kitorg ni still tak kawen2...cik S pun gelak aje tengok gelagat mak2 budak...hehehehe...kitrg bertiga terkejut seketika ngan keadaan persekitaran baru nie.....

lepak2 n makan n borak2...sebelum ballik, kitorang ada sesi bergambar kat depan bowling centre....ramai jugak yang datang..huhuhuhu...insyaallah, cik puteri harap akan ada lagi gath yang mcm nie tahun depan...lagi ramai lagi meriah....

more pics kat akaun facebook cik puteri ya!!!http://www.facebook.com/photo.php?pid=1160527&id=547046769#/profile.php?id=1407146831&ref=profile

0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment