Thursday, August 27, 2009

:: Jatuh ::



selasa lepas, cik puteri dengan cik Y n Cik A ke mid valey lepas keje...saje nk berbuka kat sana sebab mlm nya cik puteri ada nk jumpa kawan kat tesco extra, cheras....so, okla..memikirkan jalan2 nk ke kl semua nya jem...cik puteri decide nk lalu Highway Mex jea...takpela bayar lebih skit tol pun...janji tak jem....so, perjalan cik puteri dari putrajaya ke mid valey 30 mid je...best kan..langsung tak jem...cuma dekat2 nk sampai mid tu je yang jem...sikit je la..hahahaaha..satu citer klkar...otw nk ke kl tu cik A tido kat seat blakang...then tetiba kat t.light depan mid tu cik puteri terkonpius lampu merah ke ijau...tetiba ada motor lintas..maknanya merah la kan..hahaha..brek mengejut ingtkan keta je terkejut ttp ada sesuatu yang jatuuh daaaa kat blakang tue..tetiba bunyi"aduh!!".....kikikikikiki...mintak maap ye cik A..tak sengaja...huhuhuhu....kul 6 lebih dah sampai mid...alhamdulillah, parking plak senang...dapat yang dekat ngan entrance jusco...then terus cari Pondok Pizza....menunngu sekejap then dpat table tuk 3 org....kitorng order menu baru kat pondok pizza tue...bak kata cik Y kat blog dia...kitorg ni orang kg...makan mesti nk berkuah & berlauk...so, menu yang di order tu tak der kuah...."menkelan" la orang kedah cakap...terpaksa la makan nasi ngan lauk tue..lauk ok n rasa nasi pun ok...so, cik puteri bole bagi 31/2 bintang la kat menu tue...cik Y n cik A minum air masam tue....cik puteri tak brani la..perut bukan mcm org len..cik puteri amik Milo ais jea...huhuhuhu.....lepas makan, then semayang then shopping skit kat carrefour...beli lauk n barang lain skit la....then kul 9 terus bergegas ke cheras...sesat skit sambil makan buah langsat...jumpa jugak la tesco extra tue..last2 kawan cik puteri yang lambat. .janji kul 10..tapi cik puteri samapi 15min awal...last2 kawan cik puteri lambat sejam..sebab dia pun sesat...hahahah..takpela, janji dapat transfer barang2 cik puteri tue....heheheh....

0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment