Monday, August 24, 2009

:: 1 Ramadhan ::

1 Ramadhan (sabtu)
cik puteri n family ke shah alam...nak mencari baju melayu raya tuk abah, adik n sepupu yang dah macam adik cik puteri sendiri...pusing2 last jumpe jugak baju...adk cik puteri dapat warna royal blue..abah biru turqoise n cousin biru cair.....yang pelik nya baju cik puteri ijau ..mama pun ijau..so, tema kitorang tahun ni ijau biru le....heheheheh....


2 Ramadhan(ahad)
cik puteri n family ke kuala lumpur lak...kali ni kitorang straight je ke semua house.....masuk je semua house..ke top girl dulu...cik puteri beli skirt kat situ..then pusing2 cari blouse tak jumpa yang bekenan...then masuk butik PSIA lak...kat situ jumpa banyak yang bekenan tapi satu je cukupla...heheheheh..then turun tingkat bawah..mama nk cari lagi baju kurung moden siap kat butik bawah....mama borong 3 pasang kat situ...


mama n kakak tengah memilih baju


cik puteri menengok aje...heheheh

1 @ 2 pasang tuk pakai sendiri n 1 lagi untuk dijual...erm, kalu dah bisnes minded tu mcm tue la..mesti nak beli untuk dijual...samapikan baju beli tuk diri sendiri pun kalu ada cust yang bekenan, dijual nye jugak...hahahahah....then kitorang g sogo lak...jalan2 pusing2...nk cari handbag......puas berpusing kat bawah tue...


beg kakak


beg mama...dalm kotak..malas nk bukak...


beg cik puteri!!!cantik tak?ada 2 "S" kat bawah hbag tu...thats why i like...

last2 setiap sorang dapat beg...cik puteri mama kakak dapat handbag..abah n adik beli wallet...kali ni beg2 abah cik puteri yang belanja semua orang...heheheheh..thanks abah!!!!muahks!


menu hari pertama....


menu hari kedua...banyak yang beli aje kat uia...

hari pertama ngan kedua berpuasa cik puteri n family berbuka kat umah je..senang..sebab ramai...abg ipar cik puteri pun ada..dia ikut kitorang jalan2 kat shah alam je...kl tu dia surrender,tak nk ikut..tak larat la tue...hahahahah...dia kena blaja lagi berjalan n sabar menunggu ladies en ahmad bershopping..hehehe..adik n abah dah biasa jalan lama2...

0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment