Friday, August 14, 2009

:: Road Safety Exibition '09::



Jeng..jeng..jeng...tadi time rehat cik puteri n cik A singgah jap kat MIROS Road Safety Exibition '09 yang diadakan di tingkat atas opis cik puteri nie...MIECC...pameran ni da start semalam tapi hari nie baru berkesempatan nak singgah..tujuan utama nak mengutip goodies kat situ..heheheh...
akhirnya, ini yang kami dapat...bebola stress..beg..pen n ntah la nak panggil benda tu apa..macam book mark pun ada tapi untuk check tayar pun bole..sikit je yang dapat sebab booth yang ada sikit sangat..kitorang aim satu organiser..tapi tak da luck la hari nie...so, tak dapat la...

.

0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment