Monday, August 10, 2009

:: FloRia '09 ::






kali nie cik puteri nak share few pics taken masa cik puteri n adik ke Floria '09 sabtu lepas...kitorng g malam sket la sebabnya siang tu cik puteri ada urusan kat batu caves...then petang baru dapat amik adik cik puteri kat Uia.....gbr2 ni adik cik puteri yang amik guna kamera tak baru tak lama dia la....kire sebulan yang lepas dia beli...sebab dah teringin sangat nak ada camera cam photographer yang len tue.....so, enjoy da pics ya!!!

more pics at cik puteri nyer friendster....okkay!!

0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment