Monday, December 21, 2009

:: Bengkel Blogger ::

Khamis yang lepas cik puteri, cik milia n sis ke satu bengkel tuk blogger2...tak ramai yang datang tapi okla sebb kebanyakan yang join x-uum student..mcm reunion plak rase..heheh...jam 7pg cik puteri n cik milia ke lokasi yang telah ditetapkan...jam 8 kitrg da sampi..sebelum bengkel start..kitorg di sediakan makan..sedap jugak nasi goreng...makan2..then masuk menunggu di bilik Jasmin..bengkel ni bermula jam 9.15pg...sesi demi sesi bermula dan jam 12 tgh hari akhirnya bengkel ni abis...banyak info yang cik puteri dpat...n yang best nye...blog cik puteri ni dapat ranking top 10 dari 22org bloggers yang lain..okla tu kan...heheheh.....













0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment