Wednesday, December 23, 2009

:: Malam Gemilang KKLW 2009 ::

Semalam berlangsung satu majlis Malam Gemilang KKLW 2009...annual dinner bagi kementerian cik puteri nie...cik puteri n cik milia ke Sime Darby Convention Centre jam 2 ptg lagi..sebb nak standby tuk rehearsal penerima anugerah MID petang tue..samapi sana jam 3 ptg..lepak2 dulu lam surau sebb rehearsal tak start lagi...jam 4 baru la rehearsal start kat ballroom 1 & 2..rehearsal berjalan lancar....

Then kul 6 kitrg ke surau balik sebb nk solat n bersiap tuk malamnyer...kitrg tak der la siap apa sgt..just tukar baju n solat je...mekap nipis je...sebb bukan watak utama kan..hahahahha..just mlm tu nk enjoy2 makan jea....majlis dijadual start jam 8 tapi jam 9 lebih jugakle start..lambatnye la...standard majlis...tentatif ckp kul 8 maknanya sejam lepas tu la baru nk mula..

urm....cik puteri n other ICT staf amik meja belakang skali...nah, amik kau..time makan tu memang sakit hati je...semua yang kitrg dapat last2 jea...dah tu baru nk enjoy makan...si waiter tu dah nak angkat pinggan dah..marah la kitrg kannn.....majlis malam tu berjalan lancar...cuma tang bab makan amatla kureng memuaskan hati...lauk2nye semua keras..ikan pari masak asam pedas pun cik puteri tak le makan...ikannye ya ampunnnn..liat...hampeh tol!!!ngan udang nyer yang tak fresh...tapi nasib baik la desert nya ok...aiskrim ngan tapai pulut..buah sikit ngan puding jagung yang tak bape sedapla...urm...sabo je le..kunun nk enjoy la kan...
bakal besday gurl...tapi okla..dah 2 tahun berturut2 cik puteri pre-birthday celebration kat majlis makan malam macm nie..kuikuikui..okla tu kan..nk harap orang belanja candle light dinner...berhenti berharap la kan.....n cik puteri tak penah berharap pun...cuma doa cik puteri...semuga di usia yang baru nie..tuhan kabulkan permintaan cik puteri...nk bahagia hidup di dunia dan akhirat n dimurahkan rezeki....umo panjang ke pendek tak kesah le...yang pasti...cik puteri nk semua nya berjalan lancar....dapat bahagia kan diri cik puteri, mama..abah...kakak...abang ipar...n adik cik puteri yang sorang tu le...hi hi hi hi
pada orang yang pertama wish besday pada cik puteri...namanya perlu dirahsiakan..sebb kalu cik puteri ckp ni mau kontroversi dhonia ni...huhuhu....thanks a lot ye sebb ingat besday cik puteri..tak kesah la kalu friendster ke fb ke or mana2 sumber yang mengingatkan insan tersebut ttg besday cik puteri pada dia...yang penting dia ada inisiatif nk wish kan besday kat cik puteri isnin mlm yang lepas...
then second person yang wish..of course la cik milia...siap muah2 lagi..hu hu hu....pada en. sayang...pagi2 lagi ada wish besday..thanks yea sebb ingat besday cik puteri...

cik aziyan...thanks jugak...hantar mms lagi ngan mr bear yang gebbus tue..geram i tgk tau!!!

buat sis cute n abg montel..thanks for the card...siap ada lagu lagi...i liked!!!

n cik puteri sgt2 surprise..is kawan baik cik puteri dr kg..wish besday kat cik puteri...ingat jugak dia kat cik puteri...n now dia tngh pregnant..tak sabo nk jumpe dia balik kg krismas nnt..n lastly...buat ibu kpd baby cute Yumni...thanks ye kak ju..for da wish...heheheh..pada semua yang wish kat fb n friendster..thanks a lot ya!!!

4 comments:

INA said...

HEPI BESDAY... SEMOGA PJG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI...

cik puteri said...

thanks ye ina....

Intan Suhana said...

hepi burfday wa~~ apsal lambat sgt lahirnyer? nk maintain awet muda ler ni~~ ^_^ nway wish wa bahagia selamanya hingga ke akhir usia~~hopefully kte dpt jumpa lg lps ni~~

cik puteri said...

intan...,nak wat cmne? terkeluar lambat..huhuhu..tapi takpe..lambat tuo..kikikikiki..thanks ya for da wish..neway..doakan kebahagiaan wa yea...insyaAllah..kita pasti jumpa lagi...

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment