Monday, December 28, 2009

::hadiah hati::

"Cinta itu apabila kamu bertemu dan membuat pilihan yang tepat"



sumthing around my mind...dah almost 2 minggu mcm ni..ntah la...hati ni kekadang rase aman..kekadang rase cam nak mengamuk..tapi.....apa yang harus aku wat....???kekadang terpikir...dalam masa2 yang mcm ni..boleh ke....???satu persoalan yang tak der jawapan...aku buntu...actually, 2 minggu yang lepas ada sesuatu yang wat aku tak hepi sngt...sangat2...tapi..sebb nak pujuk hati sendiri n hati org lain..cik puteri just rilex n act like nothing happen....tapi dalam hati...apa yang bole aku buat??dah itu kehendaknya..terima je la..tapi yang lagi buntu..sikit pun tak der rasa bersalah n the most is tak der langsung secubit harapan yang cik puteri nampak apa yang dirancang akan menjadi realiti..namun,demi nak memujuk hati...cik puteri teruskan jugak hajat yang ntahla apa akhirnya...



krismas yang lepas...cik puteri setelkan ngan pihak lain yang secara tak langsung akan terlibat dengan apa yang telah dirancang..sedih nyer rasa hati ni..tapi itula hakikat yang patut diterima...
mungkin ini hadiah yang cik puteri dapat untuk hari lahir cik puteri...?




terus terang...hati ni dah tak der rasa teruja seperti 3 4 minggu yang lepas....rasa itu telah hilang...nak kata cik puteri buang...tak pulak..mungkin rasa tu terhakis dengan sikap yang menyakitkan hati....cuma satu..harapan agar tuhan kembalikan rasa dan kekuatan untuk ku hadapi hari2 yang bakal mendatang...ku ingin secebis BAHAGIA...



"Setiap orang punya rasa cinta. Tetapi tidak semua orang pernah merasai cinta. Setiap orang pernah bercinta tetapi tidak semua yang berpeluang mengecapi bahagia."

1 comments:

Cnidaria said...

kesian adik aku...isk isk...!!

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment