Thursday, December 24, 2009

:: Its My Besday Celebration ::

Sempena hari lahir cik puteri yang ke 26 tahun pada 23hb disember...ada la sikit upacara celebration bersama opis mate cik puteri...tgh hari kitrg lunch kat kenny rogers....


oleh kerana lunch tu da tak sempat nk beli kek...so, cik puteri n cik mila ke alamanda..nk makan kek kat secret recipe....kebetulan masa menunggu order kitrg smpi..ada jugak satu family yang celebrate besday anak nyer...urm..cik puteri makan kek choc strawberi ngan cappucino...cik mila makan kek cheese oreo n ice blended latte...then kitrg tambah lagi banana split..yum yum...kembung perut cik puteri hari ni makan banyak sgt..huhuhu..kunun besday girl kan...ha ha ha..akibatnya...perut cik puteri tak aman seharian besoknya..hu hu hu...






semua yang kitorg makan ni...dibelanja oleh cik milia...thanks ye!!!tahun depan belanja lagi yea...ki kikikiki....n sebelum balik kitrg jalan2 jap..cik millia kata nk tunjuk kat cik puteri kasut yang dia bekenan tue kat vincci..tapi ntah kenapa dia tak beli punnn...n untuk hadiah besday gurl ni..cik puteri kasut carlo rino sepasang...hadiah tuk diri sendiri..hu hu hu...dah tua2 ni kenala beli hadiah sendiri kan...then kitrg pulang dengan senyuman la..kuikuikuikui....

0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment