Friday, May 8, 2009

:: Televisyen ::



cik puteri dok menghitung masa je nie..tak sabar nak balik umah!!!keadaan kesihatan cik puteri tak stabil plak hari nie...tak fokus cik puteri nak wat keje..adoiai...cepat la ilang rasa sakit nie..plzzzz....

tadi lunch time, cik puteri rasa nak sgt shopping...so, cik puteri n cik Y pagi avon dulu..beli satu barang jea..dapat plak tupperware free...ada kisah tak best kat avon tu tapi biarla cik Y yang citer kat blog dia kot nnt...budak salesgirl avon tu asik mintak maaf je kat cik puteri padahal yang sepatutnya dia mintak maaf pada cik Y bukan cik puteri..tu semua gara2 amik pekerja indon yang tak tau apa2 tapi nak keja kat situ jugak..menyusahkan pelanggan jea..then kitorg g makan kat rest yang berdekatan...cik puteri nmpk ada cust meja sebelah makan koew tiaw kungfu..mcm sedap jea..cik puteri pun order la jugak..rasa ok je la...bole la setakat nak ilangkan rasa lapar..heheheh...then tangan ni gatal lagi nak shopping...pegi la mydin sebb dekat ngan tempat tue...ada la barang2 yang dibeli...then cik puteri ada dpt hadiah dari barang yang dibeli tue..pegi kaunter perkhuidmatan pelanggan tu, staf tu tengah konpius nak bagi voucher kat akak customer tue...sambil menunggu turn tu, cik puteri dok menengok je staf lagi sorang tengah membalut hadiah...ya tuhan, punya la tak cantik budak tu balut..kalu cik puteri, tak nak la...dalam hati pikir, camne la akak cust sorang ni bole sabar tengok barang hadiah tu dibalut tak kemas cam tu..isk2..lepas da lebey kurang 15 min menunggu, dapat la hadiah free cik puteri..nak tau apa hadiah nya..jeng jeng jeng..air milo kotak jea..ngehngehnegh....tak apela, janji free..letak lam peti sejuk...sedap diminum tue..hahahah...tetiba tingin plak nak minum air kotak tue..isk2 sabar sket cik puteri......

ha, luper plak nak citer...smlm balik je dr melaka...sampai je kat umah frust nyer cik puteri bila tv kat umah tu tak bley nak on...panas je..dah la bosan dok umah sorang2..sib baik ada broadband..try la nasib on tenet...layan je la drama "gelora di hati sara"..best jugak tapi sampai tetido..heheheh....sedar2 je da kul 5..isk, janji ngan cik Y nak g cari tv baru..alamak, kelam kabut cik puteri mandi n siap2..dah siap semua cik puteri tunggu je la cik Y kat bawah blok umah tue..angin kuat sgt...mcm nak terbang cik puteri..tapi rasa je..kenyataan nya idakle...cik puteri ni kan berat...aci potong kuku la kalu cik puteri bole terbang dibawa dek angin...khekehkehekh....

lama menunnggu, samapi la cik Y ngan keta baru nya itu...kitg bertolak le ke Sri Kembangan..cari punya cari kat kedai kedua je cik puteri da decide nak beli tv yang bagi cik puteri agak ok la price tue..still can afford la..heheh..sori, tak dapat la nak letak pic tv tu sebb hp cik puteri lupa bawak dtg keja hari nie..ntah kenapa la, asik lupa je 2 3 hari nie..dah tua kot...heheheh..tapi cik puteri tak beli tv aje smlm...cik Y pun beli mesin basuh..warna ijau lagi tau...nak tgk, kena la pegi kat blog cik Y yea...daaa..

1 comments:

Cahaya said...

cayalah..plasma tu:-)

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment