Monday, May 25, 2009

:: Shopping ::

Jumaat lepas, cik puteri tak sempat nak update blog nie..tapi, ada sesuatu yang menarik cik puteri nak share ngan u olls..lunch time tu cik puteri bawak geng pegi alamanda.

..masuk je alamanda tu..lalu depan butik Viss..kenapa ramai sangat orang tue? rupanya ada SALE..yang best nya ada tulisan "70%"..tu yang buat cik puteri laju ke kaki ni masuk VISS..sanggup suh kengkawan pegi makan dulu..hahaha..so, soang2 la cik puteri round2 dlm VISS tue..last2 tangkap 2 pasng kasut..hehehe..then, baru g makan.
..niat asal nak ke alamanda ni sebab ada sorang opis mate kitorg belanja makan BIG APPLE..mungkin sebb dia dapat APC baru2 nie..alhamdulillah, moga murah rezeki semua.

..sebelum pegi BIG APPLE, singgah dulu kat MPH..cik Y la yang menjerumuskan cik puteri ke situ..bila tengok berlonggok plak novel2 baru kat MPH tu..belek punya belek, nampak plak novel baru..tangkap dua bijik..adoiai..da tak bole lepas dah novel tue..cam no nie?lepas selesai membayar, baru ke tujuan asal...ke BIG APPLE..da setel membeli donut, balik opisla..jam da menunjukkan 2.30ptg....

5 comments:

Cnidaria said...

Bila dah suka?? emmm...xmau kata apalaaa....

cik puteri said...

bila dah suka....siap demand lagi nak hantaran tuk mak bapak pengantin...menanah telinga!!!tak mo kata pa la..bila dah suka.....

Cahaya said...

bila dah suka.... no komen..

Anonymous said...

..p gak alaman da jumaat lps..xtrsermpak lak..

cik puteri said...

camne nak terserempak, tak bgtau nak ke sana...ke nampak tapi buat2 tak nampak..jengjengjeng...

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment