Friday, May 15, 2009

:: Exercise ::


Akhirnya dapat jugak cik puteri ber'exercise' smlm kat padang pusat kejiranan presint 9..setelah lama tak exercise, semput jugak la main ngan kengkawan..cik Y n cik Z pun pancit..lama giler kitorng tak exercise..dahla terus main, tak der warming up lak tue..teruja sangat ke?hahaha..takla, ms kitorg samapi tu dah ada satu team dari jabatan lain yang dah nak start main..diorg ajak team kitorang ni lawan ngan diorang...mmg ngam la sebb kitorang nyer team pun ngam2 je yang datang 6 orang..diorang pun 6 orang..so, satu tempat kosong la buat sementara waktu..cik puteri amik position GS..itu je yang terlintas buat masa nie..hahaha..cik Y amik C n cik Z bertukar2..GK n WD..kitorang masin belasah jea..court tak ok sgt..line tak der..so, main tu pki agak sendiri la kat mana line nyer..hahah..first game, seri 3-3...then last game 3-4...kirg kalah satu mata jea..takpe, itu baru intro cik puteri nak jaringkan bola...ok la tu kan... tapi yang kelakarnya, ingat kan cik puteri sorg je yang terbawak2 samapi mimpi mlm tadi..rupanya ada sorang hamba Allah tue, lagi dasat la...mimpi sampai tangan nak jaringkan bola..terbangun sendiri sebb terkejut..hahahaha....itu baru satu hari main...lom dekat2 nak MAKSPEN nanti..tak tau la mimpi apa nak datang....kuikuikui

2 comments:

Cahaya said...

mujurlah bukan i hamba allah yang dimaksudkan tu..kahkahakahakahah
majulah netball untuk MAKSPEN:-)

cik puteri said...

heheheh..maap le tuk hamba Allah tue...tapi sehari tak wat lawak, bukan dia la kan...u make my life full of laugh, cik Z...hehehehe

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment