Monday, May 25, 2009

:: wedding + gadis melayu ::


Sabtu yang lepas cik puteri ngan cik Y n cik Z ke satu majlis kawen kawan kepada cik Y kat shah alam...pengantin pakai set warna Hijau apple..cantik je cik puteri tengok..meriah dewan tu ngan warna serba kehijauan.
..tengah2 cik puteri makan, abang Dj tu nyanyi live lagu 'Sampai Syurga'..katanya, lagu tu ditujukan khas leh si isteri kepada si suami..(pengantin baru le)...so sweet!!!macam nak nangis..syahdu rasa...cik Z da terus tak bole nak sambung makan...cik Y cepat2 col yang tersayang sebab nak tujukan lagu khas buat yang tersayang dia la kan...cik puteri?ikut nyanyi je la....tahan semua rasa yang kat dalam hati nie..semua nya tinggal kenangan....huhuhuhuhu.....
lepas da setel semua, kitrg ke Plaza Alam Sentral..kunun nya nak g main boling...samapi je g surau dulu..semyang n tukar baju..takkan nak men boling pki kurung kan??hahahah..sampai je tingkat 5 tu, heran kitorg..apesal ramai yang pki kurung nie?
ooo..rupenya ada ujibakat Gadis Melayu..mesti yang kat situ ingt kitorg ni nak try nasib gadis melayu la kan...tak heran la...tak join show tu pun, kitrang da memang gadis melayu kannn..betul tak cik Y n cik Z..hahah...then lepas siap tukar baju...terus ke boling centre...sekali ada yang wat tournament plak kat situ..ramai la...try jugak list nama..tunggu + bergambar lebey kurang 30 min kat situ..kitorg decide nak balik je la..jalan2 kat situ lagi pekdah...dah satu2 level kitrg jalan, lapar le plak..singgah le makan kat kedai gelas besar depan hotel Quality...hotel tu pun ada jugak kenangan cik puteri..penah drop kakak 'sumone' g keje kat situ..kenangan terindah ke?urm...ntahla...past is past okay.....
lepas makan, masg2 da ngantuk....terus je balik..lepak kat umah je la....menghabiskan novel yang tak abis2 baca lagi tue..hahahha

0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment