Thursday, May 21, 2009

:: Teringin ::

~Sesekali ku rasa teringin~Smlm walaupun cik puteri tak join main netball, tapi dalam hati nie, tuhan je yang tahu betapa tingin nyer cik puteri nak lompat ngan diorang semua tue...tapi tengok diorang main, jari injured cik puteri terasa2 je sakitnye tue...adoiai...konpius cik puteri nak layan yang mana satu..sakit ke rasa hati?urm...bila dah abis game je, players lain semua mengharap cik puteri dapat main next game...yang datang peluk la, ckp shooter ni sakit pulak....ada yang marah makcik yang sebb kan cik puteri sakit pun ada..wah!!fanatik sungguh peminat cik puteri ek...padahal, cik puteri bukanla pandai sangat pun main...sebb tu la bole tercedera kot nie..khakahkahkahakha...besok akan cik puteri gagahkan jugak main...hahahah..apa nak jadi pun jadi la....tapi, smlm kawan cik puteri Pn.L ada bawak dia nyer baby..muka copy husband sebijik...huhuhuhu...terhibur jugak la cik puteri ngan baby Payish tue..heheheh..sukerla Payish dapat tengok banyak pompuan kannn...

0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment