Friday, May 29, 2009

:: Kawen..kawen ::

urm....cik puteri nak citer pasal kawen nie...bulan nie n bulan depan banyaknyer undangan kawen kawan-kawan sekolah n universiti n kolej cik puteri dapat....tapi rasenya tak semua la yang cik puteri dapat attend wedding diorang..jenuh cik puteri..kalu cik puteri tak berkerjaya bole la pegi mana cik puteri nak pegi tapi...apa kan daya..cik puteri mendoakan kebahagiaan korang dari jauh la yea...tahniah buat sahabat-sahabat cik puteri yang akan melangsungkan perkahwinan tak lama lagi...seingat cik puteri yang menjemput cik puteri adalah :

1. Ecah (kawan kat sek teknik..) akhirnya dapat jugak dia kol cik puteri smlm.... - 31 Mei 2009
2. 'Sumone' (ex-bf yang 1st)..dengar2 nak akad nikah 30 Mei...tapi majlis 21 Jun 2009..(yg ni tak sure betul ke tak..sebab cik puteri dah tak penah pecaya apa yang dia cakap..) heheheh..
3. Erin (kawan sek menengah baling..) - 6 Jun 2009
4. Syathirah (kawan dari sek rendah sampai la kat teknik sama2..) - 7 Jun 2009
5. Norin (kawan kat UUM)..(jadi kawan sebab sama2 kena tipu ngan 'sumone' yang ada kaitan ngan no. 2 diatas ..) - 7 Jun 2009
6. Khairul Munawwar (kawan satu course kat UUM).. - 13 Jun 2009
7. Zana (kawan masa kat Kolej YPM..) - tarikh kena check balik..huhu..luper plak..

ok, rase nya itu je yang cik puteri buat masa nie..next time kalu ada..cik puteri update lagi ekk..




0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment